Σχεδίαση ιστοσελίδων image
ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

 
Εάν έχετε αποφασίσει να ασχοληθείτε με το εμπόριο και ήρθε η ώρα να βγείτε στην αγορά, η λύση που ανέπτυξε η εταιρεία μας για τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε γρήγορα και επαγγελματικά τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου ξοδεύοντας ελάχιστο κόπο και χρόνο.

Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας αυτής:
  1. Η εγκατάσταση του λογισμικού μπορεί να πραγματοποιηθεί πλήρως εξ αποστάσεως, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο για την έναρξη.
  2. Η ανάπτυξη λογισμικού πραγματοποιήθηκε σε γλώσσες προγραμματισμού PHP και βάση δεδομένων MySql ,τεχνολογία πολύ διαδεδομένη, με την οποία δεν δημιουργείται πρόβλημα αξιοπιστίας, ταχύτητας, εύρεσης και συμβατότητας.
  3. Δυνατότητα φόρτωσης δεδομένων από αρχεία κειμένου.
  4. Προσθήκη καταλόγων και υποκαταλόγων σε απεριόριστο αριθμό.
  5. Προσθήκη, διαγραφή και διόρθωση προϊόντων και καταλόγων αυτοματοποιημένα και χειρονακτικά.
  6. Εύκολο στη χρήση “καλάθι αγορών”, το οποίο αυτόματα υπολογίζει το συνολικό κόστος και το κόστος για την διανομή.
  7. Δυνατότητα σύνδεσης online συναλλαγών.
  8. Εικοσιτετράωρη τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.
  9. Με την υπηρεσία αυτή το ηλεκτρονικό εμπόριο θα μπει δυναμικά στην επιχείρηση σας.


Προώθηση ιστοσελίδας logo  
FLASH


Εάν είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας ή απλός μια επιχείρηση που θέλει να κάνει εντυπωσιακή παρουσίαση των υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο τότε αυτή η λύση είναι για σας.

FLASH-site με CMS (Content Management System)

Εάν είστε σχεδιαστής, αρχιτέκτονας ή απλός μια επιχείρηση που θέλει να κάνει εντυπωσιακή παρουσίαση των υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο τότε αυτή η λύση είναι για σας.

Ιστοσελίδα κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από FLASH-animation θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα με την δυναμικότητα και την κομψότητά της.

Οι χρήστες του διαδικτύου βλέποντας την ιστοσελίδα θα εκτιμήσουν και θα προσέξουν ιδιαιτέρως την παρουσίαση των υπηρεσιών σας. Και εσείς παράλληλα θα μπορείτε να τις ελέγχετε, προσθέτοντας μουσική, φωτογραφίες και νέες κατηγορίες σε απεριόριστη ποσότητα και με εξαιρετική ευκολία.

Η ιστοσελίδα θα παραμένει πάντα νέα και ελκυστική! Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα αυτής της υπηρεσίας μας – www.clauson.chΣχεδίαση ιστοσελίδας picture
ΣΥΝΔΕΣΗ ONLINE ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


Εάν θέλετε να οργανώσετε γρήγορη και ασφαλής είσπραξη χρημάτων μέσω online συναλλαγών, δώστε προσοχή σε αυτό το λογισμικό πακέτο.

Λύση για σύνδεση online συναλλαγών
 
Εάν αποφασίσατε να ανοίξετε δικό σας κατάστημα στο Internet και να πραγματοποιείτε πωλήσεις μέσω online συναλλαγών ή εάν έχετε ήδη ιστοσελίδα την οποία θέλετε να συνδέσετε με online συναλλαγές, τότε δώστε προσοχή στην παρακάτω υπηρεσία που προσφέρει η εταιρία μας.

Με τη βοήθεια αυτού του λογιστικού πακέτου μπορείτε να δέχεστε πληρωμές για τις υπηρεσίες που προσφέρετε μέσω χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, PayPal, Moneybookers, προπληρωμένων καρτών, τηλεφώνου ή SMS. Επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτική αναφορά των συναλλαγών που πραγματοποιήθηκαν και να ακυρώνετε ανεπιθύμητες και fraud συναλλαγές (που έχουν στόχο την απάτη). Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κέντρα ελέγχου και τράπεζες που σε συνδυασμό με τα λογιστικά πακέτα προσφέρουν την υπηρεσία αυτή. Τέτοια κέντρα είναι: 2CHECKOUT.COM, PAYPAL.COM, MONEYBOOKERS.COM, EUROBANK.GR, PIREAUSBANK.GR, ALPHABANK.GR.