Η προβολή μιας επιχείρησης σήμερα εξαρτάται κατά πολύ από τη διαδικτυακή της παρουσία. Εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού στον συγκεκριμένο χώρο οι τιμές που προσφέρουν οι εταιρίες διαφέρουν και η ποιότητα κατασκευής ποικίλλει. Οι γνώσεις προγραμματισμού και των βάσεων δεδομένων αποτελούν μόνο ένα μικρό κομμάτι στη δημιουργία ιστοσελίδων. Η εταιρεία μας προσφέρει τις υπηρεσίες της χρησιμοποιώντας προσωπικό από τέσσερις διαφορετικούς τομείς.


01. Από την αρχή και κατά την διάρκεια της κατασκευής ιστοσελίδας θα έχετε σε καθημερινή βάση επικοινωνία με ένα άτομο εξειδικευμένο στον τομέα του Marketing, ο οποίος στην αρχή θα σας βοηθήσει στην οργάνωση, σχεδιασμό και υλοποίηση των ιδεών σας πάνω στην κατασκευή της ιστοσελίδας και στην συνέχεια θα σας συμβουλεύει και θα σας ενημερώνει για το κάθε επόμενο στάδιο του έργου.

02. Η σχεδίαση και το design της ιστοσελίδας θα πραγματοποιηθεί από επαγγελματία σχεδιαστή μας ο οποίος εκτός από τη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή και των προγραμμάτων Photoshop & Corel draw, εφαρμόζει και τη χειρονακτική σχεδίαση.

03. Ο προγραμματισμός της σελίδας, η σχεδίαση της βάσης δεδομένων και η τοποθέτηση της σελίδας διαχείρισης – administrative page (σελίδα από την οποία γίνεται ο έλεγχος, η διαμόρφωση και η ανανέωση της κύριας ιστοσελίδας) γίνεται από τους προγραμματιστές μας. Όλοι με ανώτερες και ανώτατες σπουδές στον τομέα τους.

04. Το επόμενο στάδιο, αφού ολοκληρωθεί το έργο είναι η προώθηση ιστοσελίδας. Ο στόχος της κάθε ιστοσελίδας είναι η ελκυστικότητα και η μέγιστη δυνατή επισκεψιμότητα. Την προώθηση την αναλαμβάνει ο Search Engine Optimizer, άτομο με πείρα δουλειάς στις μηχανές αναζήτησης όπως Google.com, Google.gr, Υahoo.com Ανάλογα με τις “λέξεις κλειδιά” θα σας ενημερώνει σε πόσο χρονικό διάστημα η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται στη πρώτη δεκάδα ή στην πρώτη τριάδα των παραπάνω μηχανών αναζήτησης.

05. Αν πρόκειται να φτιάξετε ιστοσελίδα που θα έχει σχέση με εμπόριο, τότε μάλλον θα χρειαστείτε διαφήμιση στο Internet. Οι ειδικοί σε αυτόν τον τομέα θα σας αναλύσουν όλα τα είδη διαφήμισης που υπάρχουν στο διαδίκτυο (διαφήμιση με banners, με λέξεις κλειδιά, διαφήμιση με Cost Per Click ή με εμφανίσεις κ.α.) και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε μεγαλύτερη απόδοση με λιγότερα χρήματα.

Πριν πάρετε την τελική απόφαση προσπαθήστε να συγκρίνετε την αξία της κάθε προσφοράς. Σημειώστε όλες τις προδιαγραφές του έργου, πόσες σελίδες θα περιλαμβάνει, ποια είναι η ποιότητα του design, αν θα χρειαστεί να πληρώσετε παραπάνω χρήματα για Domain Name και Hosting (φιλοξενία), αν θα υπάρχει προώθηση ιστοσελίδας, στατιστική ανάλυση και graphical optimization (βελτιστοποίηση γραφικών) για γρήγορο φόρτωμα, αν θα υπάρχει βάση δεδομένων κτλ. Επιπλέον, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να κοιτάξετε είναι η εμπειρία της ομάδας και τα προηγούμενά τις έργα (portfolio). Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να καταλάβετε την αξία κάθε προσφοράς και να συγκρίνετε τις τιμές.

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε υπογράφεται συμβόλαιο, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλες οι υποχρεώσεις μας απέναντι στον πελάτη, ο χρόνος παράδοσης του έργου και η εγγύηση με την οποία εξασφαλίζετε την επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση μη εκπλήρωσης των υποχρεώσεων μας. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε ασφάλεια ότι όλο το έργο θα πραγματοποιηθεί με την καλύτερη δυνατή ποιότητα, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και χωρίς καμία καθυστέρηση.