Είναι αδύνατον να φανταστούμε μια σύγχρονη επιχείρηση χωρίς την χρήση των πληροφοριακών τεχνολογιών. Σταθερή λειτουργία και η καλά ρυθμισμένη IT (Information Technology) υποδομή επιτρέπει να περιορίσει τη χειρωνακτική εργασία, να αυξήσει την απόδοση των υπαλλήλων στην επιχείρηση και να μειώσει τις δαπάνες.


Η πρόσληψη ενός προγραμματιστή/web-designer στην επιχείρηση ή συντήρηση ολόκληρου IT-τμήματος κοστίζει μάλλον ακριβά, εάν δεν είναι μια άμεση πηγή κέρδους. Οι δαπάνες για την συντήρηση εξειδικευμένου σχεδιαστή και προγραμματιστή ανέρχονται γύρο στις 4.000 – 5.000 ευρώ. Ενώ για την συντήρηση ολόκληρου ΙΤ-τμήματος στην ελληνική αγορά ανέρχεται γύρο στις 15.000 ευρώ το μήνα διότι εκτός από τα παραπάνω θα χρειαστεί η αγορά ή ενοικίαση των Η/Υ, servers και μηχανών δικτύου, καθώς επίσης έμπυρο  τεχνικό δικτύων και έναν τεχνικό ηλεκτρονικών μηχανημάτων με γνώσεις Unix και Linux.

Μια ευνοϊκή εναλλακτική λύση για την επιχείρηση είναι το outsourcing της IT-υποδομής.

Outsourcing — είναι μεταφορά ενός μέρους των λειτουργιών της επιχείρησης σε ξεχωριστή οργάνωση με σκοπό τη μείωση των δαπανών. Για παράδειγμα, η μεταφορά των λειτουργιών IT-τμήματος σε άλλη οργάνωση επιτρέπει στην επιχείρηση να περικόψει τις δαπάνες της και να επικεντρωθεί περισσότερο στον τομέα της δραστηριότητάς της.

Οι δαπάνες για το outsourcing είναι μικρότερες σε σχέση με την πρόσληψη ενός προγραμματιστή. Επίσης η γνώση και η πείρα των επιχειρήσεων που ειδικεύονται στις IT-τεχνολογίες θα σας επιτρέψουν να εξοικονομήσετε χρόνο και να αυξήσετε την ποιότητα λύσεων που σχετίζονται με την εφαρμογή πληροφοριακών τεχνολογιών.

Στην εταιρία μας εργάζονται εξειδικευμένα άτομα από διάφορους τομείς, οι οποίοι είναι πάντα έτοιμοι να λύσουν όλα τα απαιτούμενα προβλήματα. Γι’ αυτό είμαστε πάντα διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα της IT-υποδομής μέσα στη δική σας επιχείρηση. Εκτός αυτού, το επαγγελματικό προσωπικό της επιχείρησης δεν θα φύγει για άδεια και δεν θα αρρωστήσει — θα είναι πάντα στις υπηρεσίες σας.

01. Εγκατάσταση και ρύθμιση των υπολογιστών.
02. Εγκατάσταση και παρακολούθηση τοπικών δικτύων.
03. Εγκατάσταση και παρακολούθηση των servers.
04. Ανάπτυξη ειδικευμένου λογισμικού.
05. Τεχνική υποστήριξη των ήδη αναπτυγμένων πληροφοριακών συστημάτων.