Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας Media Evolution Ltd και της ομάδας Palantis.gr είναι η ποιοτική κατασκευή ιστοσελίδων αυστηρώς μέσα στα αναθετούμενα χρονικά πλαίσια.


Στην σχεδίαση (design) των ιστοσελίδων δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο design.
Η ιστοσελίδα είναι το πρόσωπο της επιχείρησης στο Internet και παράλληλα είναι ένας σύγχρονος και αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης. Πολύ συχνά η εικόνα της επιχείρησης στο Internet δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα.

Μερικοί από τους πιο κρίσιμους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας είναι η ποιότητα και το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρονται. Μια ιστοσελίδα μπορεί να κατασκευαστεί και με 200 ευρώ, χωρίς κάποιο ιδιόμορφο design και σχεδιασμένο πάνω σε WYSIWYG-συντάκτη όπως το FrontPage. Όπως σε όλα τα επαγγέλματα έτσι και εδώ υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες οι οποίες απαιτούν γνώσεις και χρόνο για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος. Παραδείγματος χάριν, η προαναφερόμενη ιστοσελίδα αξίας 200 ευρώ είναι πιθανόν να μην απεικονίζεται σωστά με διάφορα προγράμματα πλοήγησης στο Internet όπως το (Internet explorer, Firefox, Opera κ.λ.π.) ή μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στην απεικόνιση σε διαφορετικές αναλύσεις οθόνης (π.χ. υπολογιστής με 15 ιντσών οθόνη ή notebooks που συνήθως χρησιμοποιούν ανάλυση 1024x768, είτε στις οθόνες 17 και 19 ιντσών που συνήθως χρησιμοποιούν την ανάλυση 1280x1024 ή 1152x864). Επίσης μπορούν να υπάρξουν προβλήματα με το αργό άνοιγμα των σελίδων όπως επίσης και η απουσία ολόκληρης της ιστοσελίδας από τις μηχανές αναζήτησης κ.λ.π.

Ολοκληρώνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι είναι καλό μια επιχείρηση να έχει ιστοσελίδα η οποία θα προκαλεί θαυμασμό και ενδιαφέρον στους πελάτες της και κατά συνέπεια θα προσφέρει κέρδος στην επιχείρηση.

 • Στατικές και δυναμικές ιστοσελίδες από €2000
 • Ιστοσελίδα εξ’ολοκλήρου με Flash από €2500
 • Προώθηση ιστοσελίδων από €400

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται:

 1. Design της ιστοσελίδας από επαγγελματίες σχεδιαστές οι οποίοι χρησιμοποιούν και τη χειρονακτική σχεδίαση. Σε καμία ιστοσελίδα δεν χρησιμοποιούμε έτοιμα templates (δηλ. έτοιμα γραφικά τα οποία διανέμονται είτε δωρεάν στο Internet είτε έναντι μικρού χρηματικού ποσού). Οι σχεδιαστές μας σας δημιουργούν μοναδικό design.
 2. Βοήθεια στην οργάνωση, σχεδιασμό και υλοποίηση των ιδεών σας πάνω στην κατασκευή της ιστοσελίδας. Το αρμόδιο άτομο θα σας συμβουλεύει σε κάθε βήμα και θα βρίσκεται πάντα σε επικοινωνία μαζί σας.
 3. Καταχώρηση Domain Name για δύο χρόνια.
 4. Hosting (φιλοξενία) της ιστοσελίδας στο server μας για ένα χρόνο.
 5. Κατασκευή και καταχώρηση όσων σελίδων και υποσέλιδων χρειάζεστε.
 6. Καθημερινή, λεπτομερή στατιστική ανάλυση της ιστοσελίδας σας.
 7. Βελτιστοποίηση γραφικών βίντεο και φωτογραφικού υλικού για γρήγορο άνοιγμα των σελίδων.
 8. Προγραμματισμός της βάσης δεδομένων με βάση τα σημερινά στάνταρ και τις μελλοντικές αναβαθμίσεις.
 9. Συμβατότητα με όλα τα καινούργια και παλαιά προγράμματα πλοήγησης (Firefox, Safari, Opera και όχι μόνο με Internet Explorer).
 10. Παράδοση όλων των αντιγραφών της σχεδίασης και του κώδικα της βάσης δεδομένων, ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και η ιστοσελίδα σας να παραμείνει ξεχωριστή.
 11. Εκπαίδευση στη χρήση της βάσης δεδομένων και στην ανανέωση των σελίδων και υποσελίδων.
Μπορείτε να ελέγξτε το portfolio με τις προηγούμενές μας εργασίες και αξιολογήστε τη δουλειά.


Συμπληρωματικές υπηρεσίες:
 1. Σχεδίαση εταιρικής ταυτότητας (λογότυπο, προσωπικές κάρτες, υλικό αλληλογραφίας, συσκευασίες κ.α.) – ανάλογα με τον όγκο εργασίας από 200 ευρώ.
 2. Δύο ή παραπάνω γλώσσες – 200 ευρώ ανά γλώσσα.
 3. Κατασκευή διαφημιστικής καμπάνιας στο Internet (συμπεριλαμβάνεται η ανάλυση του στόχου και του σκοπού της καμπάνιας, η διαμόρφωση και προώθηση της διαφήμισης ανάλογα με τη χώρα, το target group και τα προσωπικά ενδιαφέροντα, η εγκατάσταση μηχανισμού παρακολούθησης και στατιστικών αναλύσεων) – 300 ευρώ.
 4. Σχεδιασμός εισαγωγικού Flash animation 400 ευρώ.
 5. Σχεδιασμός Flash banners: Μεγάλο – 200 ευρώ, Κανονικό – 100 ευρώ, Μικρό – 50 ευρώ.
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή καλέστε μας για να έρθουμε σε επαφή και να κλείσουμε ένα ραντεβού. Στο πρώτο ραντεβού θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τις ανάγκες σας, θα καταγράψουμε τις ιδέες σας και τις προτιμήσεις σας, ώστε να σας ετοιμάσουμε μια προσφορά μαζί με δικές μας συμβουλές.

Η πολυετής εμπειρία μας βοηθάει στη δημιουργία ποιοτικών ιστοσελίδων αυστηρώς μέσα στα προκαθορισμένα χρονικά πλαίσια. Δείτε το portfolio μας.

*Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%Συντήρηση ιστοσελίδων


Αν έχετε ήδη προσωπική ή εταιρική ιστοσελίδα μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρησή της ή την αναβάθμισή της.

Αυτό μπορεί να σημαίνει:
 1. Αλλαγή κειμένων.
 2. Αλλαγή φωτογραφικού υλικού.
 3. Δημιουργία ξεχωριστής στήλης ή σελίδας με Ανακοινώσεις — Ειδήσεις — Δελτία τύπου.
 4. Αναβάθμιση ή αλλαγή της σχεδίασης της ιστοσελίδας (πάντα με βάση το ήδη υπάρχων εταιρικό στιλ).
 5. Δημιουργία πρόσθετης γλώσσας στην ιστοσελίδα.
 6. Άλλες τεχνικές ή αισθητικές διορθώσεις.
Το κόστος συντήρησης υπολογίζεται σε ώρες εργασίας και πάντα θα ξέρετε από πριν τις ώρες που χρειάζονται για να γίνει η εργασία που ζητάτε. Το κόστος μιας ώρας εργασίας είναι 40 ευρώ.

*Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%